tisdag 25 mars 2014

Godkväll (kl 20.06) från Karon Beach :)

Åh vilken härlig dag och kväll det har varit än så länge. I förmiddags så checkade vi ut från hotellet i Kata och begav oss till Karon som vi nu ska stanna i 2 nätter tänkte vi. Personalen var så hjälpsamma och vi fick uppgradering superrior room med frukost för samma pris som vi betalade för ett standardrum utan frukost egentligen så vi blev väldigt glada när dom sa det :) sen gick vi och åt världens godaste chicken cashewnut på ett litet hak som låg lite avlägset och det var skönt att slippa allt folk för en stund. I Kata är det mycket mer folk.. Vi var även på stranden och där var det löjligt varmt så vi låg oss vid vattnet, annars bränner man sönder fotsulorna i sanden haha... 

Sen har vi ätit lite och småshoppat. Sebbe min lilla klant tappade först sina solbrillor i havet när en stor våg kom och sen så gjorde han sönder sitt andra par för att han fastnade med dom... Bra där ;) så vi köpta två par svarta äkta fejk rayban brillor för 80kr. Och sen tog vi taxi ut till phuket town för vi bokade utflykt till imorgon. 

Vi blir upphämtade på hotellet kl 11.30 och sen blir vi körda ut till en Ö, därefter ska vi paddla i grottor och bada i havet, sen ingår det både lunch och middag, sen ska man göra egna ljus som vi sedan ska sjösätta vid solnedgången (18.30 ca) och sen paddla i mörkret! :) så romantiskt va? Vissa har även gift sig på en sån utflykt bara för att det är så romantiskt fick vi höra! Ser fram emot det som fan! Så hela dagen imorgon är det alltså utflykt från morgon till kväll :) kamera och allt ska givetvis med för vi får vattentäta väskor sa hon som håller i det! 

Efter vi tagit taxi tillbaka till Karon så gick vi till stranden som är precis bredvid vårt nuvarande hotell (Nice)  och såg det sista av solnedgången samt tände en sån vit grej som man kan önska sig något. Vet inte riktigt vad det heter men häftigt var det :) och nu har vi precis duschat och bytat om och ska bege oss till en supermysig restaurang som ligger på stranden som vi hittade :) 

Längtar inte hem till Sverige! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar