tisdag 7 oktober 2014

MALLORCA - CALA BONA 2014
med mamma

Ankomstdagen: Vi flög från Sverige tidigt på morgonen och kom fram till hotellet lagom till lunch. Kollade runt området, åt lunch och slappade några timmar vid poolen.
Åt en riktigt god middagsbuffé och slocknade tidigt i sängen.







Dag 2: Inleddes med stor frukostbuffé innan vi begav oss för en heldag på stranden i Calla Millor som låg några kilometer bort från "vår" strand. Solade, badade och åt pasta! På kvällen hyrde vi cyklar och cyklade runt i stan och avslutade kvällen med två enorma glassar samtidigt som vi såg på uppträdande gatuartister.







Dag 3: Cyklade till en lite mindre strand som bara låg en kilometer bort från hotellet och låg där i några timmar, sen vräkte regnet ner och åskan slog till. Spelade spel och drack bubbel på balkongen innan vi gjorde i ordning oss för att gå lite på stan. Det blev en lugn kväll detta också.









Dag 4: Åkte till Palma för regnet öste ner på hela Mallorca. Vi shoppade, åt Italienskt och gick i olika gränder samt kollade på alla dyra båtar i hamnen. Men.. paraplyet var det bästa köpet för dagen med andra ord, haha. 







Dag 5: Äntligen en dag med enbart sol och pool! Åt gott på kvällen och shoppade lite.





Dag 6: Dagen började med poolhäng fram till eftermiddagen då regnet öste ner igen och höll tyvärr i sig hela kvällen.. Vi var jättetrött och la oss tidigt denna kväll. 






Dag 7: Åkte till Safari Zoo i Sa Coma på förmiddagen och därefter vart det poolhäng fram till kvällen innan vi gick ut för sista gången i Cala Millor för shopping och kvällsfika. 









Hemresedagen: Transfern skulle inte hämta oss förrän klockan 18.00 så hela dagen gick åt till att pressa i solen vid poolen och njuta av den sista värmen! 
Hade en underbar vecka med min mamma, avkopplande och inga måsten! 
Älskar dig mamma <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar